bumpcap1

Surflex BUMP-PET .Uitverkoop 40% korting op alle Surflexpetten.

De Surflex Bump Cap is een revolutionaire stap voorwaarts in hoofdbescherming. De afneembare ergonomische beschermende schaal, samengesteld uit ABS polyvac, biedt maximale veiligheid en comfort met behulp van stabilisatoren, schokdemping van antischokschuim, ventilatiepunten en een anti-zweetband. De lichtgewicht wasbare nylon schaal met grote zijventilatiepanelen biedt optimaal comfort, met een verstelbare klittenband voor eenvoudige 

SURFLEX veiligheidsPET

De Surflex Bump-cap is een innovatieve pet die is samengesteld uit een ergonomische helm (ABS) die speciaal is ontworpen voor comfort, dynamische vormgeving en eenvoudige inbrenging in een textielkap. Deze combinatie tussen esthetiek, bescherming en modernisme garandeert de acceptatie van het product door de gebruiker, die minder gedwongen zou zijn om het te dragen omdat hij het zou waarderen.

Dit product is in overeenstemming met de beschermingseisen van gebruikers voor toepassingen in commerciële, industriële of recreatieve werken waarvan de risico's een lage impact hebben. Dit product is gecertificeerd EN 812 (Europese overeenkomst) en is nuttig in situaties waarin het dragen van een veiligheidshelm overdreven lijkt. Maar ook op de werkplek met risico op schokken en stoten van het hoofd (magazijnen, assemblagelijnen, laboratoria, bouwwerkzaamheden binnenshuis, garages, machinebouw...). Zo is het gebruik van een bult cap is efficiënt , niet alleen in de sectoren lucht- en ruimtevaart, automobiel-, retail , maar ook het transport, logistiek,ambachten en zelfs de politie!

Bescherm het behoud van comfort en concentratie !



 

VEILIGHEID

Door zijn vorm en zijn stijve binnenvoering kan deze dop gemakkelijk worden gecombineerd met andere persoonlijke bescherming zoals oorbeschermers, beschermbrillen, ademhalingsmaskers, enz. Het hoofddoel is te beschermen tegen slagen op het hoofd veroorzaakt door statische voorwerpen. Dus de Surflex-bump caps absorberen stoten en verminderen deze.

Bovendien zorgen het korte vizier van 5 cm en de grijze reflecterende banden in het hele vizier, de zij- en achterkant voor maximale zichtbaarheid voor zowel de gebruiker als zijn collega's.

De kap is getest en voldoet aan de Europese normen (CE ) EN 812. Bovendien zijn de EVA (ethyleen vinylacetaat ) op de ABS schaal binnen de kap is geregistreerd bij REACH (registratie, evaluatie , autorisatie van chemicaliën ) .REACH is een verordening van de Europese Commissie aangegaan op 1 kracht June 2007 '' wiens doel is om ervoor te zorgen een hoog niveau van bescherming van de menselijke gezondheid en het milieu tegen de risico's die chemicaliën kunnen opleveren . Goedkeuring door REACH , kan Surflex haar klanten daarom voorzien   van de kwaliteit van haar doppen en de veiligheid van haar gebruikers, zowel in hun gezondheid als in hun lichaamsbescherming .

 

COMFORT

Een van de belangrijkste voordelen van de bumpcap is ongetwijfeld het comfort. Het is niet omvangrijk en het is licht (+/- 170 g), wat zorgt voor meer stabiliteit. De ABS-helm is eenvoudig te verwijderen en te vervangen omdat deze met klittenband is bevestigd. Het vizier is gemaakt van plastic wat de wasmachine van de pet erg gemakkelijk maakt. 
De Surflex-pet heeft een plastic helm / schaal en is gemaakt van 100% nylon dat ook na herhaald wassen prachtige kleuren behoudt. Dit is een duurzaam materiaal dat waterbestendig is en perfect is aangepast aan het gebruik waarvoor het is bedoeld. Daarnaast is onze pet geproduceerd uit polyester of katoen om meer gebruikers tevreden te stellen.

De grote afmeting van 56-64 cm vergemakkelijkt het beheer van bestellingen en er is een snel en veilig regelsysteem met klittenband dat het gebruik voor alle soorten hoofden mogelijk maakt. Als de pet verstelt is, beweegt hij niet en biedt hij de gebruiker de hele dag comfort. Het is waterdicht en biedt een oplossing voor vocht door de anti-zweetband, het ventilatiesysteem aan beide zijden van de dop en EVA (ethyleenvinylacetaat). Het EVA-schuim is niet alleen geventileerd, het is ook een zeer duurzaam materiaal dat slagen opvangt. Het ontwerp van onze opzetkap heeft als doel om zowel ademend vermogen, comfort als effectieve bescherming te kunnen combineren.



VOORRAADDIENSTEN 

Surflex biedt op maat gemaakte productie met uw kleuren en uw vormen. Onze bumpcap bestaat in 5 verschillende soorten om aan te passen aan de werkomgeving, de seizoenen en smaken:

 

          All Seasons; bump cap: tijdloos, weerbestendig, vizier 5cm, 100% nylon / katoen / polyesther, snelregulerende, ventilatiepanelen.

 

         Top korte knobbeldop: met een kort vizier van 3 cm, laat dit model de persoon die het draagt ​​profiteren van een beter zicht op elementen in de hoogte en behoudt het ook de cervicaal. De lichtheid van de dop en het korte vizier zijn twee voordelen ten opzichte van de beschermhelm die vaak saai en vermoeiend zijn.

 

         LED schokdop: er zit 4 LED-lampjes in het vizier, visor 5 cm, biedt beter zicht in donkere gebieden. Deze dop biedt een tijdwinst en een grotere efficiëntie in het werk van de gebruiker.

 

         Winter bump cap: fleece houdt de warmte van de kop, verwijderbare oorflap. Het is echt comfortabel en biedt bescherming tegen de kou, wat zeer wordt gewaardeerd door de gebruikers die buiten werken tijdens het winterseizoen. Het helpt de gezondheid, concentratie en waakzaamheid van de gebruikers te behouden om ongevallen volledig uit te roeien.

 

         Bumpcap met hoge zichtbaarheid: met brede reflecterende strips op het vizier en de zijkant biedt deze pet 360 ° zichtbaarheid. Dit model is verkrijgbaar in 3 kleuren: geel, rood en oranje voor het model "Toute saison" en alleen geel voor het model "Hiver". Met deze bump-cap kan de gebruiker in alle situaties zichtbaar blijven en op afstand gemakkelijk door zijn collega's herkenbaar zijn.

 

         Air + bump cap ( NIEUW !! ) : Dit nieuwe model biedt een optimale ondersteuning door zijn zeer ergonomische vorm en een brede snit op oorhoogte. Deze is voorzien van ventilatie openingen in de brede zijde,een anti-zweetbandmettechnische vezels ontworpen mesh panelen verschaffen overdracht van warmte en vocht in overmaat buiten. Het biedt comfort, kleeft niet en zorgt voor frisheid. Het ontbreken van een naaien op het voorpaneel maakt een kwaliteit markering overdracht of borduursel.

 

Deze modellen zijn verkrijgbaar in 7 kleuren : zwart, marine, wit, grijs, rood, beige en groen. Door de verscheidenheid aan kleuren kan het bedrijf de kleur kiezen die meer bij zijn universum zal blijven. Het zal een positieve visie op het bedrijf geven en symbool staan ​​voor erkenning in het bedrijf.


MARKERINGEN

Als u wilt dat uw pet uniek is en u en uw bedrijf vertegenwoordigt, kunt u deze aanpassen met uw logo, naam, enz. Hiervoor stellen wij voor om uw merk, borduurwerk of print te registreren vanaf 20 .