garret metaaldetectorpoort-04_pd6500i_gallery1_

Metaaldetectorpoort Garrett PD 6500 I

Metaaldetectiepoort Garrett PD6500 i met 33 zone aanduidingen

 

 

Gebruikersvriendelijk
De Garrett PD6500i is een gebruikersvriendelijke detectiepoort met zeer hoogwaardige eigenschappen. Niet voor niets wordt deze detectiepoort ingezet bij ambassades, luchthavens, penitentiaire inrichtingen, gevangenissen, warenhuis, discotheken en scholen.

Eigenschappen

 • 33 meet zones voor voorwerpen
 • Links/rechts en 6 hoogte weergave van voorwerpen
 • Rood/groene passeerlichten voor optimale doorloopsnelheid
 • Gevoeligheid per zone is instelbaar, zodat bepaalde hoogtes extra gecontroleerd kunnen worden
   
  De Garrett PD6500i staat er om bekend een zeer hoge doorloopsnelheid te hebben. Hierdoor is deze metaaldetectiepoort ook uitermate geschikt voor evenementen en luchthavens, waarbij in zeer korte tijd heel veel personen gecontroleerd dienen te worden. De PD6500i beschikt ook over een doorloopindicator. Op het display kan de bezoeker hierdoor eenvoudig aflezen of hij moet wachten of mag doorlopen. Ook voor de beveiliger is dit een ideaal systeem, gezien hij op deze wijze bij snelle controles toch continue zeker weet dat de poort gereed is voor de detectiescan. 
 • Control Monitor Analyzer (CMA): middels CMA kan de detectiepoort worden bediend en uitgelezen op een PC. Historische gegevens als aantal doorgangen en aantal detecties worden opgeslagen, zodat deze naderhand geanalyseerd kunnen worden;
 • Desktop Remote Control: het controlepaneel van de detectiepoort is 'gekopieerd" en ondergebracht in een desktop behuizing welke op een bureau geplaatst kan worden. Tevens links/rechts/hoogte aanduiding
 • Transport trolley: permanent bevestigd om de detectiepoort eenvoudig te kunnen verplaatsen
 • Accu: garandeert meer dan 10 uur back-up tijd na wegvallen van de spanning
 • Nieuw Optie:
  - Verplaatsbare onderstel Caster set
 • De Garrett PD6500i metaaldetectiepoort is 1 van werelds meestverkochte detectiepoorten. Deze detectiepoort voldoet aan vrijwel alle beveiligingskeurmerken en -eisen die wereldwijd gelden. Hierdoor komt deze detectiepoort ook in aanmerking voor de beveiliging van luchthavens en overheidsgebouwen.
 • Voorzien van 33 detectiezones voor een exacte plaatsaanduiding
  De PD6500i detectiepoort is voorzien van een 33 detectiezones pinpointsysteem voor excacte plaatsaanduiding van een object. Op beide panelen van de detectiepoort bevinden zich LED lampen. Zodra er een persoon door de detectiepoort loopt die een metaal object, zoals een wapen bij zich draagt gaat er een alarm af en kan de beveiligingsmedewerker eenvoudig op de panelen aflezen aan welke kant, op welke hoogte en welke plaats het object zich bevindt. De PD6500i is hiermee een zeer nauwkeurig en tijdbesparend systeem.
 • Hoge doorloopsnelheid + doorloopindicator
  De Garrett PD6500i staat er om bekend een zeer hoge doorloopsnelheid te hebben. Hierdoor is deze metaaldetectiepoort ook uitermate geschikt voor evenementen en luchthavens, waarbij in zeer korte tijd heel veel personen gecontroleerd dienen te worden. De PD6500i beschikt ook over een doorloopindicator. Op het display kan de bezoeker hierdoor eenvoudig aflezen of hij moet wachten of mag doorlopen. Ook voor de beveiliger is dit een ideaal systeem, gezien hij op deze wijze bij snelle controles toch continue zeker weet dat de poort gereed is voor de detectiescan.
 • Eenvoudige montage:
  De PD6500i heeft een modulaire opbouw waardoor de montage zeer eenvoudig is. De vier componenten monteert u simpelweg met 8 schroeven en 3 interne electrische connectoren.
 • Audio en visueel alarm:
  De Garrett PD6500i is voorzien van zowel een audioalarm als van een visuele LED-aanduiding zodra een object gedetecteerd wordt.

 • Extra beveiligde controlemodule:
  De controlemodule is voorzien van verschillende gebruikerniveaus. Hierdoor kan alleen een geauthoriseerde gebruiker instellingen wijzigen zoals het programma of de gevoeligheid. De PD6500i metaaldetectiepoort is ook voorzien van een afsluitbare module zodat onbevoegden in de detector geen schade kunnen aanrichten of kabels, connectoren en electronica kunnen saboteren. Wanneer een foutieve code word ingetoetst zal er binnen tien seconden een alarm afgaan tenzij binnen die tijd een goede code zal worden ingetoetst. Tevens kunt u aflezen hoevaak er door onbevoegden is geprobeerd om in het programma te komen.
 • Synchronisatie
  Indien U met meerdere detectiepoorten in een ruimte wilt werken, is het belangrijk dat de poorten niet op dezelfde frequentie (kanaal) werken. De Garrett PD 6500i detectiepoort is voorzien van meerdere frequenties en kan hierdoor probleemloos worden opgesteld met andere detectiepoorten zonder dat de één het machnetisch veld van de ander verstoord.
 • 2-delig telsysteem
  Deze detectiepoort beschikt over een telsysteem waarbij U eenvoudig kunt aflezen hoeveel personen er door de detectiepoort gelopen zijn en bij hoeveel procent van de gescande personen het detectiealarm afging.
 • Geheugen
  De Garrett PD6500i detectiepoort behoudt alle instellingen, zelfs wanneer de spanning uitgeschakeld is geweest. Deze poort hoeft ook  niet opnieuw gekallbreerd te worden wanneer de unit tijdelijk is uitgezet. Er is geen geheugenbatterij benodigd. Terwijl de detector aan staat wordt er voortdurend automatisch een "self-check" uitgevoerd en worden problemen direct doorgemeld en gerapporteerd op het LCD-display.
 • Weerbestendig
  Deze detectiepoort is weersbestendig en hierdoor ook geschikt voor beperkt buiten gebruik. De detectiepoort is echter niet geheel waterdicht !
 • * Indien er geen stopcontact beschikbaar is, kan deze detectiepoort ook functioneren op een optioneel verkrijgbare battery pack.

 • Technische Specificaties:
  20 voorgeprogrammeerde instellingen en 200 anderen
   
  33 detectiezones voor exacte plaatsaanduiding
  Doorloopindicator
  Werkbare temperatuur
  -20°C (-4°F) tot + 50°C (122°F); Luchtvochtigheid: Tot 95%.
  Spanning
  100 tot 240 VAC, 50 of 60 Hertz, 45 watt.
  Weerbestendig (IP55)
  Voorzien van een afsluitbare module zodat onbevoegden in de detector geen schade kunnen aanrichten of kabels, connectoren en electronica kunnen saboteren.
  Voorzien van een krasbestendige wand met heavy duty aluminum.
  Voorzien van meerdere frequenties (opstelling met meerdere detectiepoorten mogelijk)
  Voorzien van zowel een audio als van een visueel alarm.
 • Afmetingen:
 • Doorloop
  Breedte 0,76 meter
  Hoogte 2,03 meter
  Diepte 0,58 meter
 • Buitenzijde
  Breedte: 0,90 meter
  Hoogte: 2,21 meter
  Diepte: 0,58 meter
 • Transport
  Breedte: 0,90 meter
  Hoogte: 2,32 meter
  Diepte: 0,16 meter
 • Gewicht
  64,0 KG
  Transport Gewicht
  74,0 KG

Garret Metaaldetectorpoort PD 6500i

PD6500i nog betere pinpoint "walk-through" metal detector
Bestel

Garrett Metaaldetectorpoort PD6500i video

Bekijk hier de video van de PD6500i