garrett metaldetectiepoort__cs5000-2_

Metaaldetectorpoort Garrett CS 5000

CS 5000 ™ Walk-Through Metal Detector

https://youtu.be/PC1IuRwwiBU

De CS 5000 is een van de meest economische en effectieve walk-through metaaldetectoren. De microprocessor-technologie biedt een grotere gevoeligheid voor het opsporen van wapens uit de boog naar de vloer. Het is gebouwd met aantrekkelijke kras bestendig laminaat met veerkrachtige eind kappen tot high-volume veiligheidscontrole gebruik verduren.

De CS 5000 detectiepoort is voorzien van een speciale processor. Deze processor zorgt ervoor dat de elektrische interventie die afkomstig is van bijvoorbeeld monitoren en communicatieapparatuur wordt onderdrukt zodat er een minimaal aantal valse alarmen wordt afgegeven waardoor de doorstroom van personen wordt bevorderd. De CS 5000 heeft een aantal vooraf geprogrammeerde instellingen die de afstelling van de detector voor de gebruiker aanzienlijk vereenvoudigen.

Eenvoudige montage:
De CS 5000 heeft een modulaire opbouw waardoor de montage zeer eenvoudig is. De vier componenten monteert u simpelweg met 8 schroeven en 3 interne elektrische connectoren.

Multidimensionale detectie:
De Garrett CS 5000 detectiepoort gebruikt multidimensionale detectiezones met zowel horizontale als verticale zones. Door dit ontwerp worden de zogenaamde hotspots geëlimineerd en worden ook zwakke signalen opgevangen. De opsporing van verboden objecten is zeer nauwkeurig ongeacht de locatie waar het object door de persoon gedragen wordt.  De snelle microprocessors verzekeren de maximum gevoeligheid en flexibiliteit van de programmering

Audio en visueel alarm:
De Garrett CS 5000 is voorzien van zowel een audio alarm als van een visuele LED-aanduiding zodra een object gedetecteerd wordt.


Extra beveiligde controlemodule:
De controlemodule is voorzien van verschillende gebruikerniveaus. Hierdoor kan alleen een geautoriseerde gebruiker instellingen wijzigen zoals het programma of de gevoeligheid. De CS5000 metaaldetectiepoort is ook voorzien van een afsluitbare module zodat onbevoegden in de detector geen schade kunnen aanrichten of kabels, connectoren en elektronica kunnen saboteren.

Synchronisatie
Indien U met meerdere detectiepoorten in een ruimte wilt werken, is het belangrijk dat de poorten niet op dezelfde frequentie (kanaal) werken. De Garrett CS 5000 detectiepoort is voorzien van meerdere frequenties en kan hierdoor probleemloos worden opgesteld met andere detectiepoorten zonder dat de één het magnetisch veld van de ander verstoord.

Weerbestendig onder een dak:
Deze detectiepoort is weerbestendig en hierdoor ook geschikt voor beperkt buiten gebruik.De detectiepoort is echter niet geheel waterdicht en moet voorzien worden van een schutting. Een dak

* Indien er geen stopcontact beschikbaar is, kan deze detectiepoort ook functioneren op een optioneel verkrijgbare battery pack.


Technische Specificaties:
20 voorgeprogrammeerde instellingen
 
Werkbare temperatuur
-20°C (-4°F) tot + 60°C (158°F); Luchtvochtigheid: Tot 95%.
Spanning
100 tot 240 VAC, 50 of 60 Hertz, 5 watt.
Weerbestendig (IP31)
Voorzien van een afsluitbare module zodat onbevoegden in de detector geen schade kunnen aanrichten of kabels, connectoren en electronica kunnen saboteren.
Voorzien van een krasbestendige wand met heavy duty aluminum.
Voorzien van meerdere frequenties (opstelling met meerdere detectiepoorten mogelijk
Voorzien van zowel een audio als van een visueel alarm.

Afmetingen:
Doorloop
Breedte 0,76 meter
Hoogte 2,03 meter
Diepte 0,58 meter

Buitenzijde
Breedte: 0,90 meter
Hoogte: 2,21 meter
Diepte: 0,58 meter

Transport
Breedte: 0,90 meter
Hoogte: 2,32 meter
Diepte: 0,16 meter

Gewicht
61,2 KG

Garrett metaaldetectorpoort CS 5000

Garrett CS 5000 ™ Walk-Through Metal Detector poort
Bestel

Garrett metaaldetectorpoort CS 5000 video

Bekijk hier de video van de CS 5000