makropointer

Metaaldetector Makro Pointer

 

Waterdicht (IP 67

Makro Pointer kan gebruikt worden op het land of onder water. Ontworpen om de IP67 waterdichte norm te voldoen. 

 

 

 

360º OPSPORING TIP

Bereik uw doelgroep sneller: Makro Wijzer helpt u uw doelgroep snel en gemakkelijk te vinden in het gat. Flip het horizontaal en kunt u gemakkelijk scannen van een groter gebied. 

 

 

Sensitivity Control

Bereik de maximale prestaties in elke omgeving.Gewoon aanpassen van de gevoeligheid met de +/- toetsen voor de ultieme prestaties. 

 

 

LED zaklamp

Krachtige, ingebouwde, LED-zaklamp LED zaklampMakro Pointer's verlicht de plek die u zoekt. Zie gemakkelijk uw doelgroep 's nachts of bij de jacht op donkere plaatsen.

 

 

AUDIO Alert en / of trillingen

Drie verschillende doelgroepen alert opties:
- Alleen Audio 
- Alleentrillingen
- Zowel audio en trillingen 

 

 

COIL STORING BLOCKING

Als het uit is, wordt de spoel van de magnetische transmissie losgekoppeld.Dit elimineert de mogelijkheid van interferentie van andere metaaldetectoren. Dit voorkomt ook dat de Makro Wijzer van wordt gedetecteerd als een doelwit. 

 

Verwisselbare harde hoes

Makro Pointer wordt geleverd met twee hard-shell gevallen. De eerste is een standaard hard-shell bescherming tip. De tweede is een hard-shell bescherming tip met een ingebouwde schraapvlak.Beide voorkomen slijtage van de detectie tip.

Ontwerp Turkije Industrial Design Awards 2014

Makro Detector is verheugd om de Makro Pointer kondigen heeft de felbegeerde 'Ontwerp Turkije Industrial Design Awards 2014' gewonnen. Ontwerp Turkije INDUSTRIAL DESIGN AWARDS 2014 Ontwerp Turkije Industrial Design Awards, een van de meest prestigieuze prijzen in de wereld is een ontwerp evaluatiesysteem georganiseerd met de medewerking van de Republiek Turkije Ministerie van Economische Zaken, de Turkse Exporteurs Vergadering (TIM) en de Industrial Designers maatschappij van Turkije (ETMK), in het kader van het TURQUALITY® programma. Een totaal van 410 organisaties hebben 'Ontwerp Turkije Industrial Design Awards' toegepast. Makro Pointer was één van de slechts vier bekroonde producten in de categorieën van elektronische producten.