deephunter_standaard

Metaaldetector Makro Deephunter

Enkel apparaat LOKALISEERT DEEP schatten, holtes en INDIVIDUELE COIN

Ongekende Technologie: Deephunter metaaldetector is de eerste detector in de wereld de mogelijkheid om Deep Treasures, Holten en afzonderlijke munten vinden in één unit te combineren. Nu, kunt u een enkele, krachtige detector die in staat is om het lokaliseren van zowel individuele munten en grotere schatten op extreme diepte aan te schaffen. Deephunter metaaldetector beschikt over zowel een niet-motion modus en een motion mode. Ervaar de snelle en diepe detectie waar anderen slechts van kunnen dromen. Zijn als het krijgen van twee detectoren in één. Schakel uw detecteren stijl bij de aanraking van een knop.

U kunt kiezen uit twee modi:

  1. Een krachtige diepe zoekende modus voor het zoeken van schatten van edele metalen, holten en holtes in de aarde met full colour 3D Image Analysis. OF
  2. Een bliksemsnelle modus voor het lokaliseren van individuele doelstellingen en goudklompjes op indrukwekkende diepte met volledige discriminatie en audio toon identificatie. Speciaal ontworpen schat detector voor oppervlakte, midden en diep zoekbereik.

MOD 1 ZOEKEN SYSTEEM

Een niet-motion diepe schat detectie modus staat om zowel edele metalen en leegte detectie. U hoeft alleen de standaard T44 spoel en je zal snel beginnen met het ontdekken verborgen schatten in gebieden die eerder gezocht met andere detectoren! Deze niet-bewegende spoel meet 36 x 44 cm. Voor gebruikers die meer diepte, net hechten de grotere T100 spoel en bent u in staat om grotere doelen begraven op ongelooflijke diepte te detecteren zal zijn. Deze spoel meet 60 x 100 cm. Mode 1 is ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd. De intuïtieve interface is eenvoudig te begrijpen voor alle gebruikers;zowel amateurs als professionals. De Deephunter metalen detectorcolor display geeft u een visuele weergave van het doel signaal met geavanceerde 3D-beeldanalyse. Daarnaast zal je de metalen type, de diepte en de grootte van de doelgroep die u hebt ontdekt zien voordat je het graven!

Mode 1 Interfaces

Nauwkeurige identificatie METAAL EN 3D doelgrafiek

U kunt zowel de 3D-grafiek en de metalen identificatie op het rapport scherm dat je zal verkrijgen na doeldetectie zien. Dankzij de perfecte metalen identificatie, Deephunter metaaldetector.geeft het type metaal ontdekt in een van de vier verschillende groepen:
1. Goud 
2. Precious 
3. Niet-kostbare zaken
4. Steel.

CAVITY OPSPORING

Naast het nauwkeurig detecteren en identificeren van metalen, kan het apparaat ook te vinden ondergrondse structuren zoals grotten, holtes, repositories, tunnels, schuilplaatsen en graven - allemaal met geavanceerde 3D grafische beelden.Metalen kunnen ook worden geïdentificeerd binnen deze ondergrondse constructies.

DIEPTE OPSPORING

De inrichting nauwkeurig toont de diepte van het gedetecteerde doel in centimeters op het display. 

IRON REJECTION 

De ingebouwde Ferro Afwijzing functie kan de Deephunter metaaldetector om niet-edele en junk metalen elimineren terwijl nog detecteren alleen edelmetalen. Nu kunt u de schatten die anderen alleen maar van gedroomd te ontdekken. 

GRAFISCHE VORM VAN TARGET

In modus 1, de oscillatie systeem toont continu het signaal grafiek van het doel op de visuele weergave.

MOD 2 ZOEKEN SYSTEEM

Fast recovery mode voor het opsporen van individuele munten, goud en kleine doelen in uitzonderlijke diepte met audio target identificatie. In deze modus, met de beweging C32 standaard spoel (26 x 32 cm), kunt u gemakkelijk enkele munten, sieraden, goud en andere kleine objecten die zich op een diepte die niet kunnen worden bereikt door andere melders. Voeg de optionele grotere C47 spoel (39 x 47 cm) en je in staat om grotere objecten te bereiken op grotere diepte zal zijn, net zoals je kunt in Modus 1. Dit systeem is eenvoudig te gebruiken en identificeert metalen op grote diepte. De gebruiker wordt gewaarschuwd voor de soort metaal met drie verschillende geluiden. Nu kunt u gemakkelijk horen als het doel is goud, edelstenen of niet-edele.

Uitzonderlijke prestaties gemineraliseerde GROND

U kunt uw zoekopdrachten gemakkelijk uit te voeren in alle soorten van bodemcondities te wijten aan speciale instellingen Deephunter's in Modus 2, die is ontworpen voor zeer gemineraliseerde omstandigheden.Door het gebruik van de ferro-instellingen, kunt u voorkomen dat valse signalen door het elimineren van de storingen door mineralen in zeer gemineraliseerde bodemomstandigheden of gebieden met hoge concentraties ijzer, zoals stranden, nat zand, geploegde grond enz.

FERROUS ELIMINATIEGEGEVENS

Net als in de modus 1, kunt u ook niet-edele (ferro) en junk metalen in deze modus te elimineren door het gebruik van de ferro-eliminatie functie om alleen edele metalen te detecteren.

 

DISCRIMINATIE metalen met 3 TONE AUDIO

Mode 2 heeft een zeer duidelijke en begrijpelijke discriminatie metalen systeem. Laat het apparaat gedetecteerde metalen op de gebruiker met 3 verschillende geluiden. Een lage waarschuwingstoon is geproduceerd voor ferro-targets en 2 soortgelijke hoge toon waarschuwingen worden geproduceerd voor edelstenen en goud doelen.

GEAVANCEERD toch eenvoudig te gebruiken

Mode 2 is ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd. Amateur en professionele gebruikers zullen zowel de eenvoud waarderen. Deze modus biedt een zeer snelle zoektocht naar doel opsporing door alleen audio-waarschuwingen.