3-ace-apex-gallery-2000x1000

Garrett APEX serie 2023

 

De geheel nieuwe GARRETT ACE APEX introduceert Multi-Flex-technologie, gebaseerd op een hypermodern digitaal platform met hoge bandbreedte, dat simpelweg meer veelzijdigheid biedt met de APEX dan welke detector dan ook in zijn prijsklasse!

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZzIG0U8qq1Y 

https://www.youtube.com/watch?v=x1-Xfrv6GxE

 MULTIFREQUENTIE GELIJKTIJDIG MULTI-FLEX

Kies uit 4 krachtige enkele frequenties (5, 10, 15 en 20 kHz) om de detectie op specifieke doelen te verbeteren of selecteer een van APEX's gelijktijdige multi-frequentiemode om uitstekende detectie te bereiken met grote diepte en reactievermogen op alle soorten doelen  .

APEX beschikt ook over de MULTI-SALT-multifrequentiemodus, geoptimaliseerd voor zoeken in zout water voor maximaal werkvermogen, zelfs aan de kustlijn of met de plaat ondergedompeld.

Alle details over gelijktijdige multifrequentie >>

Geassembleerd met een volledig onderdompelbare 6 "x11" DD VIPER-schijf en uitgerust met een regenbestendig display met achtergrondverlichting. Het belangrijkste kenmerk van ACE APEX is lichtheid. In het "ultralichte" segment behoort 1,13 kg tot de lichtste metaaldetectoren die momenteel op de wereldmarkt verkrijgbaar zijn.

Standaard uitrusting
ACE APEX Metaaldetector
6 "x11" DD Viper-zoekschijf
Zoekschijf bescherming 6 "x11"
Oplaadbare batterijen

Lux uitrusting met draadloze Z link koptelefoon.


Wat zijn de kenmerken van de gelijktijdige multifrequentie?
Met gelijktijdige multifrequentie bedoelen we de verzending, ontvangst en analyse van 2 of meer werkfrequenties door de metaaldetector.
In tegenstelling tot de sequentiële multifrequentie, die 2 of meer frequenties verzendt, ontvangt en analyseert, maar de ene na de andere in rotatie, is de simultane multifrequentie veel sneller en reactiever in de verwerking van de verschillende signalen en slaagt erin ze tegelijkertijd te analyseren.

Gelijktijdige multifrequentiesystemen, zoals de APEX Garrett Multi-Flex, maken het daarom mogelijk om doelen met een groot aantal frequenties te analyseren, waardoor een betere identificatie van objecten en een effectievere eliminatie van storingen gerelateerd aan mineralisatie wordt gegarandeerd.

 

Aan de spotprijs van 550,00 euro standaard en de Lux pakket met Z link draadloze koptelefoon 620,00 euro

natuurlijk word er bij De Muntzoeker een mooi cadeau bij de aankoop van de Apex toegevoegd.

Alles is op stock en direct leverbaar.

Originele grotere zoekspoelen nu beschikbaar voor al uw Garrett toestellen

Wel tot 35% dieper zoeken.

Alle toestellen kunnen ook verstuurt worden per Bpost.


 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

Goldmaster 24K

Garrett Goldmaster 24k (oorspronkelijk geproduceerd door White's Electronics) is een echte goudklompjes- en sieradenjager.

De frequentie van 48 kHz biedt verhoogde detectie op zeer kleine doelen.

Super goede diepte.