garrett-ace-apex-wireless-scaled

Garrett APEX 2020

Garrett APEX kan vanaf nu besteld worden aan een special prijs van 499,00 euro.

Word verwacht eind Juli -Augustus 2020

Verkoopsprijs is 529,00 euro

De geheel nieuwe GARRETT ACE APEX introduceert Multi-Flex-technologie, gebaseerd op een state-of-the-art breedband digitaal platform, dat eenvoudigweg meer veelzijdigheid biedt met APEX dan welke detector dan ook in zijn prijsklasse!

GELIJKTIJDIG MULTIFLEX MULTIFREQUENTIE

Het zal mogelijk zijn om te kiezen tussen 4 krachtige enkele frequenties (5, 10, 15 en 20 kHz) om de detectie op specifieke doelen te verbeteren of om een ​​van APEX's gelijktijdige multifrequente modi te selecteren voor een uitstekende detectie met grote diepte en reactiviteit op alle soorten doelen en land.

APEX beschikt ook over de MULTI-SALT-multifrequentiemodus, geoptimaliseerd voor onderzoek naar zout water voor maximaal bedrijfsvermogen, zelfs op de kustlijn of met de plaat ondergedompeld.

Afgemonteerd met een volledig onderdompelbare 6 "x11" DD VIPER-plaat en uitgerust met een regenbestendig scherm met achtergrondverlichting. Het belangrijkste kenmerk van ACE APEX is lichtheid. In het "ultralichte" segment behoort 1,13 kg tot de lichtste metaaldetectoren die momenteel op de wereldmarkt verkrijgbaar zijn.

Standaard uitrusting
• ACE APEX metaaldetector
• 6 "x11" DD Viper-plaat
• Afdekplaat 6 "x11"
• Oplaadbare batterijen

Apex Lux pakket met Z link koptelefoon

https://youtu.be/BueU43-RFlU