GARRETT AT-GOLD + GRATIS PRO-POINTER II

Nu slechts
Bestel
  • Beschrijving

AT-GOLD met extra Accesoires en een GRATIS PRO-POINTER II Voor maar € 839,00!!!!!!!!!!!!

Iron Audio kunt u gediscrimineerde ijzer (normaal tot zwijgen) om te voorkomen dat het graven van ongewenste steiltang doelen, zoals flessendoppen of ringen te horen.

OPMERKING: Om de Iron Audio functie te kunnen gebruiken, moet een zekere mate van Iron Discriminatie worden ingesteld. In deze demonstratie, de Iron discrim instelling op 35. Zonder Iron Audio, zowel de dop van de fles en zilveren munten klinken als goede doelen. Met het IJzeren Audio, de dop van de fles reactie omvat iron “grunts” om aan te geven dat dit misschien een prullenbak doelwit.

De AT Gold is voorzien van geavanceerde, proportioneel (Pro) audio-modi. Hierdoor kan de gebruiker om subtiele veranderingen in de reactie van een doelwit te horen. Proportioneel audio helpt de gebruiker ook beter beoordelen van een doel grootte, vorm en diepte en heeft het extra voordeel van een veel snellere hersteltijd bij het detecteren van aangrenzende targets.

De AT Gold is gebouwd weerstaan ​​stof, vuil, en ondergedompeld tot 10 voet. Laat niets in de weg staan ​​van je gouden streven!