images.jpg apex

Garrett APEX Standard

Bestel
  • Beschrijving

De Garrett Ace Apex met haar moderne nieuwe design, is sneller, dieper, lichter van gewicht, is oplaadbaar via USB, spatwaterdicht (regendicht) en met de allernieuwste Multi-Flex multifrequentie technologie.

De Garrett Ace series zijn sinds jaren de meest verkochte metaaldetectors ter wereld. Dit vanwege de perfecte prijs / kwaliteitsverhouding.

De Apex is het nieuwe topmodel in deze gamma.

Word verstuurt door heel de BeNeLux.

https://www.youtube.com/watch?v=ZzIG0U8qq1Y

https://www.youtube.com/watch?v=x1-Xfrv6GxE

MULTIFREQUENTIE GELIJKTIJDIG MULTI-FLEX

Kies uit 4 krachtige enkele frequenties (5, 10, 15 en 20 kHz) om de detectie op specifieke doelen te verbeteren of selecteer een van APEX's gelijktijdige multi-frequentiemodi om uitstekende detectie te bereiken met grote diepte en reactievermogen op alle soorten doelen en land.

APEX beschikt ook over de MULTI-SALT-multifrequentiemodus, geoptimaliseerd voor zoeken in zout water voor maximaal werkvermogen, zelfs aan de kustlijn of met de plaat ondergedompeld.

Alle details over gelijktijdige multifrequentie >>

Geassembleerd met een volledig onderdompelbare 6 "x11" DD VIPER-plaat en uitgerust met een regenbestendig display met achtergrondverlichting. Het belangrijkste kenmerk van ACE APEX is lichtheid. In het "ultralichte" segment behoort 1,13 kg tot de lichtste metaaldetectoren die momenteel op de wereldmarkt verkrijgbaar zijn.

Standaard uitrusting
ACE APEX Metaaldetector
6 "x11" DD Viper-zoekspoel
beschermingplaat zoekspoel 6 "x11"
Oplaadbare batterijen


Wat zijn de kenmerken van de gelijktijdige multifrequentie?
Met gelijktijdige multifrequentie bedoelen we de verzending, ontvangst en analyse van 2 of meer werkfrequenties door de metaaldetector.
In tegenstelling tot de sequentiële multifrequentie, die 2 of meer frequenties verzendt, ontvangt en analyseert, maar de ene na de andere in rotatie, is de simultane multifrequentie veel sneller en reactiever in de verwerking van de verschillende signalen en slaagt erin ze tegelijkertijd te analyseren.

Gelijktijdige multifrequentiesystemen, zoals de APEX Garrett Multi-Flex, maken het daarom mogelijk om doelen met een groot aantal frequenties te analyseren, waardoor een betere identificatie van objecten en een effectievere eliminatie van storingen gerelateerd aan bodemmineralisatie wordt gegarandeerd.