Garrett Apex Delux

excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving

De Garrett Ace Apex met haar moderne nieuwe design, is sneller, dieper, lichter van gewicht, Oplaadbaar met USB, spatwaterdicht ofwel regendicht. Deze word geleverd met draadloze Z link koptelefoon en natuurlijk gratis opties.

Word verstuurt door heel de BeNeLux.

 

MULTIFREQUENTIE GELIJKTIJDIG MULTI-FLEX

Kies uit 4 krachtige enkele frequenties (5, 10, 15 en 20 kHz) om de detectie op specifieke doelen te verbeteren of selecteer een van APEX's gelijktijdige multi-frequentiemodi om uitstekende detectie te bereiken met grote diepte en reactievermogen op alle soorten doelen en land.

APEX beschikt ook over de MULTI-SALT-multifrequentiemodus, geoptimaliseerd voor zoeken in zout water voor maximaal werkvermogen, zelfs aan de kustlijn of met de plaat ondergedompeld.

Alle details over gelijktijdige multifrequentie >>

Geassembleerd met een volledig onderdompelbare 6 "x11" DD VIPER-plaat en uitgerust met een regenbestendig display met achtergrondverlichting. Het belangrijkste kenmerk van ACE APEX is lichtheid. In het "ultralichte" segment behoort 1,13 kg tot de lichtste metaaldetectoren die momenteel op de wereldmarkt verkrijgbaar zijn.

Delux uitrusting
ACE APEX Metaaldetector
6 "x11" DD Viper-zoekspoel
Beschermingsplaat zoekspoel 6 "x11"
Oplaadbare batterijen

Z Link koptelefoon


Wat zijn de kenmerken van de gelijktijdige multifrequentie?
Met gelijktijdige multifrequentie bedoelen we de verzending, ontvangst en analyse van 2 of meer werkfrequenties door de metaaldetector.
In tegenstelling tot de sequentiële multifrequentie, die 2 of meer frequenties verzendt, ontvangt en analyseert, maar de ene na de andere in rotatie, is de simultane multifrequentie veel sneller en reactiever in de verwerking van de verschillende signalen en slaagt erin ze tegelijkertijd te analyseren.

Gelijktijdige multifrequentiesystemen, zoals de APEX Garrett Multi-Flex, maken het daarom mogelijk om doelen met een groot aantal frequenties te analyseren, waardoor een betere identificatie van objecten en een effectievere eliminatie van storingen gerelateerd aan bodemmineralisatie wordt gegarandeerd.