visitekaart.

Voorwaarden

Alle detectors die door De Muntzoeker of onze officiële dealers zijn verkocht  worden voorzien van service, d.w.z. Nederlandstalige handleidingen, overleg bij eventuele defecten, levering van onderdelen en reparatie. Detectoren die niet via de officiële dealers zijn gekocht kunnen we helaas niet in behandeling nemen omdat onze service gekoppeld is aan de verkoop.
Om deze service te kunnen leveren hebben we deskundigheid en een grote hoeveelheid onderdelen op voorraad.

Verwijder nooit het serienummer op je metaaldetector! Garrett kan zelfs weigeren een detector waarvan het serienummer is verwijderd in reparatie te nemen!
Let bij aankoop van je detector, dat er zowel op de doos als de detector het officiële serienummer van de fabrikant staat. Als dat niet zo is probeert de verkopende partij de herkomst van de detector te verdoezelen. Dit houdt ook in dat er ondanks allerlei beloften geen goede service op de detector geleverd zal (kunnen) worden.
Wij waarschuwen de serieuze klant dan ook tegen allerlei dubieuze Internet aanbiedingen van niet-bonafide verkopers. Koop je apparatuur bij de erkende dealer-invoerder zodat de gekochte apparatuur ook na aankoop zijn geld nog jaren waard blijft.
Vraag naar een document van erkende Invoerderschap want veel zeggen het, maar zijn het niet.

Er zijn zoveel bedriegers op internet.
Wij zijn dan ook de enige en echte invoerders van Garrett al meer dan 34 jaar.
Bij ons is een klant meer dan gewoon een klant.

Verzendkosten(België) tot 5 kg

Verzendkosten mits vooruitbetaling per bank 10,00 euro

Betalingen tav De Muntzoeker te Houthalen -Oost

BIC: GKCCBEBB

Bankrek:IBAN: BE95 784.5673465.58